MENY V.2



Måndag

Pannbiff (blandfärs). Serveras med kokt potatis, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås

Kycklinggryta. Serveras med basmatiris

Stekt falukorv. Serveras med potatismos och senapssås


Tisdag

Knaperstekt fläsk med löksås och kokt potatis (laktosfri) 

Knaperstekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Kalops. Serveras med kokt potatis och rödbetor

Panerad koljafilé. Serveras med kokt potatis, citron och remouladsås

  

Onsdag

Fläskschnitzel. Serveras med stekt potatis, kapris, rödvinsås och bearnaisesås 

Pastagratäng med kyckling, paprika och lök i krämig sås

Pankopanerad pangasiusfilé. Serveras med kokt potatis, citron och dillmajonnäs


Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor, grädde och sylt

Gräddstuvad pyttipanna. Serveras med rödbetor och stekt ägg

Helstekt kycklingfilé. Serveras med ris och currysås



Fredag

Nattbakad karré. Serveras med stekt potatis, äppelmos och plommonsås

Laxpudding. Serveras med brynt smör

Pasta bolognese med spaghetti och köttfärssås