Måndag
Gräddstuvad pyttipanna. Serveras med rödbetor och stekt ägg
Stekt strömming. Serveras med potatismos och dillsmör
Helstekt kycklingfilé i krämig gräddsås. Serveras med ris
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller stekt fläsk med kokt potatis och löksås (laktosfri)
Kalops. Serveras med kokt potatis och rödbetor
Panerad koljafilé. Serveras med kokt potatis, citron och dillmajonnäs
Onsdag
Schnitzel. Serveras med stekt potatis, citron, kapris, rödvinsås och bearnaisesås
Laxpudding. Serveras med brynt smör
Fylld paprika med köttfärs och ost. Serveras med ris och gräddsås
Torsdag
Ärtsoppa och pannkakor. Serveras med grädde och sylt
Pannbiff i löksky (blandfärs). Serveras med kokt potatis, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Ugnsstekt kycklingfilé. Serveras med ris och dragonsås
Fredag
Plommonspäckad karré. Serveras med stekt potatis, äppelmos och gräddsås
Stekt panerad kungsflundrafilé. Serveras med kokt potatis, citron och remouladsås
Spaghetti carbonara. Serveras med äggula och grana padano ost